Nu ska jag träffa finaste johanna i stan <...

2012-01-18_13_05 (MMS)

Nu ska jag träffa finaste johanna i stan <3<3<3


hehe!

En kvinna som kör för fort blir stoppad av polisen.
Polisen: Ni körde för fort!
Kvinnan: Oh, jag förstår!
Polisen: Kan jag få se körkortet!
Kvinnan: Jag skulle gärna visa er det, men jag har inget.
Polisen: Har ni inget körkort?
Kvinnan: Nej, jag har förlorat det fyra gånger för rattfylla.
Polisen: Kan jag få se registreringsbeviset? 
Kvinnan: Tyvärr inte. 
Polisen: Varför inte?
Kvinnan: Jag har stulit bilen.
Polisen: stulit den?
Kvinnan: Ja, och jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.
Polisen: Vad har ni gjort sa ni? 
Kvinnan: Delarna av honom ligger i plastpåsar i bagageutrymmet, ifall ni vill kolla.
Polisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer efter förstärkning. Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar, och en annan polis närmar sig med dragen pistol.
Polis 2: Kan ni kliva ur bilen?
Kvinnan: Är det något problem?
Polisen 2: Min kollega har berättat att ni har stulit den här bilen och mördat ägaren.
Kvinnan: Mördat ägaren?
Polis 2: Ja, kan nivara snäll och öppna bagageluckan! Kvinnan öppnar luckan,men där finns inget.
Polis 2: Är det här er bil?
Kvinnan: Naturligtvis, här är registreringsbeviset.
Polis 2: Min kollega säger också att ni inte har något körkort. Kvinnan gräver i handväskan , tar upp sin plånbok och räcker sedan över körkortet.
Polis 2: Jag måste medge att jag är konfunderad. Min kollega har berättat att ni inte har något körkort, inget registreringsbevis, att ni har stulit bilen och mördat ägaren!
Kvinnan: Jaha, och snart påstår han väl att jag körde för fort också?

Skattepengar?

Joo om ni undrar varför HIF-flaggan va hissad vid rådhustorget idag så var det för att politikerna bjöd spelarna på guldlunch för förra årets vinst. Politikerna bjöd på guldlunch men jag tror att vi som betalar skatt.. vi bjöd på lunch. Vad tror ni? Och om ni tror som jag, är det rätt?
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/helsingborg/pressrelease/view/guldlunch-foer-hif-paa-raadhuset-723891

WIIHOOOOO SÄGER JAG!

rapporten är typ klar.. ska skriva referenslista och sånt smått sen ska den in! Puust säger jag bara! Nu är det ny termin snart och nya moment! Är bara en sak som slår mig nu.. och det är att vi har praktik när vi ska åka till österrike. Det är verkligen så jäävla typiskt att det är just precis då! Jag får de om det går att lösa så jag kan kompensera fem dagar när jag kommer hem annars är det bara att försöka avboka, vilken ändå kommer kosta mig pengar. Suuug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annars.. någon som vill följa med istället för mig? :((((( Tur jag har mammi och pappi som stöttar mig! Känns skönt att höra av något att de säkert löser sig. Får verkligen hoppas de. Får trösta med Timbuktu!


Dansande tvillingar

http://www.youtube.com/watch?v=dkQLgrohEdA&feature=related Kolla in denna videon! Så jäkla söta! Och riktigt grymma!!

Guten Morgen!!

Blev lite sallad över fr¨ån igår så det fick bli min frukost.. med vitlöksås och det ångrar jag nu.. blöö!
Idag gäller de att bli klar med arbetet!!! Måste de! Annars för jag panik. Men nu först ska jag ut med lilla Timon! Som spydde i natt... Jag vaknade av att han klökte och spydde.. riktigt skumt!!! Varför gör hundar de ibland, bara så? Äckligt!!

Puh!

Idag har jag fått gjort en hel del av mitt skolarbete och om jag kör lika hårt imorgon så är jag snart klar! Jag måste bli klar för jag får fnatt på all press jag har nu. Har en riktig svaka nu när allt är jobbigt. Jag har känt länga att jag bara lägger energi på skolan och visst har det gett resultat, bästa resultat. Det har känns underbart att ha fått de bästa betygen eftersom jag aldrig varit upplevt att jag varit så duktig i skolan. Nu i längden känner jag att jag bara inte orkar lägga så mycket kraft på skolan, det kostar för mycket. Det har kostat mig vänner... jag är säääämst på att hålla kvar kontakt med vänner eftersom jag aldrig har tid att umgås eller tar mig tid att ringa.. jag är ledsen för de och det har verkligen inte varit något personligt... Allt känns rörigt..och eftersom jag inte har avslutat arbeten riktigt än känner jag press för det samtidigt som jag känner att jag måste få koll på det nya nu. Jag har fått jobbiga sömnproblem och kan inte sova om nätterna och när jag väl somnar vaknar jag jämnt.och jag måste träna, gå ner i vikt och få lite välmående.. Sen vill jag verkligen så ordning i lägenheten.. har massa som aldrig blir av.. Nej pyyh! NU är det full rulle att jobba upp sig och få ordning på allt..

Myspysmiddag med mikaela och alex;) nu ska...

2012-01-16_18_38 (MMS)

Myspysmiddag med mikaela och alex;) nu ska vi gästa framför tvn..


Paaaaus. Måste skriva handlelista. Om någo...

2012-01-16_14_39 (MMS)

Paaaaus. Måste skriva handlelista. Om någon har funderat på att testa lchf så rekomenderar jag denna boken. Så jävla bra tips och sjukt goa rätter!!!


New Norm - Vinluftare

2012-01-14_19_25 (MMS)

Fick i julklapp av min bror och hans tjej.Perfekt eftersom jag väldigt lätt får huvudvärk av rödvin. Det sägs ju att när man luftar vinet ska man inte få huvudvärk, och de fick jag inte heller. :)


Pust

Fortfarande hårt plugg när man väljer att sega under julen... jobbigt nu när man bara vill ha de klart!!! Börjat få stora problem med att sova.. tänker på allt jag ska och vill göra.. sen räcker inte pengarna till allt man vill. Men sånt är livet! Ändå värt att lägga pengar på att åka till london och få ny energi. Ska bara lova mig själv att inte handla mer än vad jag får. Dock är det inte så roligt att åka till London och shoppa med Mikaela när man inte får köpa för mer än 1000 kr:( Någon som vill skänka mig pengar?
Japp, så idag är det plugg. Och snart kommer Timon. I pauserna ska jag göra något vettigt i lägenheten och mysa med vovven min, har städat fläkten nu, kanske tvätta golvet sen? Ska försöka inte sitta på facebook.. ;s

Tre år idag!

Idag har jag och min älskling firat tre år!!! Känns helt underbart! Men det är verkligen sjukt vad tiden går fort! Känns verkligen inte som vi har varit tillsammans i tre år.. men så är de ialf! Han överraskade mig med en utflykt utanför åsljunga. Där gick vi en promenad i de fina vädret och hade picknick på en brygga vid en sjö:) Underbart! Sen åkte vi hem och lagade god mat, korkade upp en flaska vin och bara myser!!!

Färgat håret


Färgade håret i förrgår. Ifrån blond till kastanj med slingor. När jag blir uttråkad får jag konstiga infall. Som när jag målade vår byro lila... hmm. Så här blev ialf resultatet.
före

Jag använde schwarzkopfs hårfärg -Kastanj och schwarzkopf slingpaket.. 


Pluggeliplugg!

Stackars lilla jag! Studentlivet är verkligen inte lätt! Det ända positiva är att det är många dagar man är hemma och pluggar vilket är skönt eftersom jag slipper pendla så jävla långt. Håller på med min rapport nu. Pluggar ju till förskollärare tredje terminen. Börjar min fjärde nu. Ska göra en rapport om min praktik och redogöra för mitt arbete med matematik. Inte lätt. Det svåra är nästan upplägget och att få ett välstruturerat arbete med bra meningsuppbyggnad tycker jag. Ska lämna in den imorgon.. men tror inte det kommer hända.. jo kanske imorgon kväll! Ska redovisa imorgon om Dokumentation och barns lärsituationer. Så har en hel del nu på en dag! Ändå sitter man och kollar facebook, aftonbladet och billiga resor till Kroatien! Ajjabajja! Funderar på att åka dit i sommar med några vänner om pengarna räcker. Man är ju inte så rik som student. Tagit ifrån www.kroatienresa.se

Rolig söndag!!!

Jag blir vansinnigt uttråkad av att bara sitta och glo.. ingeting på tv.. inget öppet i stan.. Här är typ inget att göra i helsingborg känns de som...

Fredag!!!

Underbart att Viktor också är ledig idag!! SÅ man får lite sällskap.. eller? Eller så va han uppe till 5 för att kolla hocky och sova hela dagen när det är så fint väder:( Buhu! Och jag ska få gjort lite skolarbete.. Nu!

Fartfylld dag!

Ansiktsbehandlingen va helt underbart! Skulle kunna göra de en gång i månaden utan problem! Fick lite tips också.. ett tips va att sluta skrubba ansiktet med "skrubbhanskar" i duschen.. haha! Tydligen inte bra, hehe. Och så ska jag tvätta ansiktet med en rengöringsmjölk. En lång sväng till väla blev det visst:S Fyndade så en ansiktsrengöring ifrån Elistabeth Arden.. kosta 300.. men köpte den för 140.. helt okey:)
Blev lite övningskörning också.. Gick okey men den jävla bilen va inte lätt att köra med.. amerikansk.. pickup.. kopplingen är verkligen riktigt kass...Ikväll blir de middag och mys!!

Underbart att sova länge!

Skönt att sova länge!!! Somna sent igår.. Va hos Ellinor och åt Tacos med några goingar ifrån högstadiet! Super mys!!!!!!!
Inatt drömmde jag en helt sjuk dröm.. läskig va den.. Olivia, elin, emma, emilia och jag va på väg hem till "mig" hos mina föräldrar.. Så går vi förbi en ner knarkad äldre kvinna som har en liten liten ponny... Sen när vi är precis utanför attakerar hon mig och tjejerna försvinner. Hon börjar kittla mig till panik och jag försöker skrika men de går inte. Sen efter ett tag boxar jag ner henne och springer in skit sur att mina föräldrar inte märkte något. Sen går jag in på toan och när jag kommer ut så frågar min bror Mathias som svavelsyran va borta ifrån golvet.. Jag bara VA!!!?? Va där svavelsyra på golvet, och sen börja mina tår blöda så jag får åka till akuten och då plötsligt är jag en man i stället som fått svavelsyra på näsan inte fötterna... Jag vaknade tack och lov efter de.. Konstigt hur drömmer skapas.. vet att jag kollade på ett tvprogram igår som handlade om före detta missbrukare.. kanske kan ha lite med de att göra.
Nu ska jag ner till stan och få lite ansiktsbehandlig på LenHud. Underbart ställe med trevlig personal! Bra priser också till skillnad ifrån Elekta som är skit dyra. http://www.lenhud.se/
Senare ska jag övningsköra med mamma och pappa med hans stora pickup... hehe. får väl se hur de går. Går det bra ska jag och Viktor på middag ikväll hos hans föräldrar och äta lite god mat:)

SOVASOVASOVA

Jag är så jäkla trött hela tiden! Trodde först jag höll på att bli sjuk eftersom jag sov 12 timmar i sträck hela veckan... Har ju haft "ledigt" ifrån skolan sen mitten av december och bara haft arbete hemma. Det har faktiskt inte gått så bra.. Jag har knappt fått gjort något alls och bara slappar, jag menar verkligen slappar! Ni vet när man går upp tolv.. käkar frukost slänger sig på soffan och sätter på film efter film.. Skönt men efter att ha gjort de i två veckor är de jävligt tråkigt.. och jag orkar inte plugga, jag kan bara inte titta på arbetet.. det är inget svårt men orkar bara inte.. sen orkar jag inte ta mig i kragen och hitta på något eftersom jag vet att jag borde plugga.. Ber om ursäkt till alla mina vänner och familj för att jag är sämst i sverige på att umgås...Hade varit skönt om man kunde beställa hem lite energi så det kommer direkt till brevlådan och gör så man bara får lite motivation och glädje.. suck!! Bra början på de nya året.. börjar segt och tradigt.. får lite dåliga vibbar av att starta året så.. alla andra startar året med energi och köper ett årskort på gymmet som de sedan efter en månad har glömt bort och sen segar ner sig.. kanske det är tvärt om för mig.. jag börjar segt och sen på energi.. hoppas hoppas.. God fortsättning till er alla!snygg