Ajaj

Idag är det dags att gå till tandläkaren. Har en känsla av att jag har hål i tänderna, får hoppas att man inte har de. Sen är det ju idag jag ska på arbetsintervju, holly hakarony, håll tummarna för mig, nervös.

MYS


Sjukling

Idag skulle vi ha konsert och jag kunde inte vara med:( Jag hoppas det gick bra för er alla! Jag har spenderat dagen med att bara mysa en massa. Slängde mig framför tv med täcket och kolla på Lejonkungen och Tånårsliv.. Efter ett antal timmar hade gått hade jag samlat lite kraft att luka rabatten för att hjälpa mammsen att göra fint innan studenten. Nu ska jag lägga mig i badet och plugga och dricka te och försöka fräscha till mig lite. '






























Sjukling

Trots att jag va sjuk så va de en super mysig helg. Jag och viktor spendera hela fredagen med att bara mysa mysa mysa! På lördagen träffa vi Filip och Helen. Vi köpte pizza och kolla på fotboll, dock en dålig match. På söndagen vakna jag och Viktor 1240... ÅNGEST!! Vi fixa vid oss och stack till hans föräldrar och måla tavlor:D Visste inte jag va tillsammans med Picasso faktist:)  På kvällen träffa vi Mikaela och Alex som åkte till Cypern på natten till Måndagen. Vi spela sällskapsspel och käka popkorn. Vem vann? Jo, jag och Mikaela så klart;)

viktor
spel