Skolfotto idag

Idag har det varigt skol fotto., Måste ju bara göra vågen, för de är ju så jävla kul. Alla tjejer i klassen satt och sminka sig på toan och hade FÖN, PLATTTÅNG OCH 20 KILO SMINK.Hmm.. wierd.
Dom kan inte ha mycket till självförtroende inte.

Först fottades elevrådet. Då jag blev framkallad att sitta med de lilla elevrådet för dom under årskurs 6 som 
- PLUTTEN!, Kom här. Ställ dig här.
Erhm, ja mycket kul va. Jag e kanske kort med inte så kort. Det va rätt lkul när han sa det dom två första gångerna, men sen börja ja ta lite illa upp. Ajja. där stod jag och såg snäll ut bland dom små^^,
Efter det va de ju min klass. Det va inte alls varmt att stå där och trängas. Usch!
Knäpptyst va det. Sen ryter min lärare ut - KAMELSKIIIT!!. Och gissa om jag börja asgarva, då börja alla andra oxå, men jag kunde ju inte sluta. Kommer se helt knasig ut på kortet, men vad gör de, haha.

Efter vi slutat satt jag klar utanför skolan och snacka med Patrik och Tjoffe som hade tat sig till skolan. Bästämde att vi skulle va sen.. får se om jkag kan fåtag på min kära bror och se om han kommer hem snart. Hart tine fått tag på ahn på mobilen"suck". Måste gå ut med hunden, sen måsate något vara hemma hos den lilla skiten^_^,.

Imorgon ska vi ha engelstest. HJÄLP. Har ju glömmt böckerna och papper i skolan, så har lite halvsvårt att träna på de pappert som vi fick. Menmen, de löser sig.
Hajhaj ^^ "vink"  =*

Livlivliv

Har inte orkat skriva. Har så mycket att tänka på. Just nu finns det inte så många för mig. Denise finns ju alltid här för mig. Mikaela och jag har inte komtakt alls mer, så jävla tråkigt.  Denise har skaffat pojkvän. Jimmi heter han. Jääätte jätte snäll. Är så himla glad gör deras skull. Han är en jätte bra mäniska, otroligt snäll. Dom förtjänar varandra!^^

Har bara Denise just nu. Skolan är skit jobbig, sen att komma hem är ingentligen inget jag ser fram imot. Känns mer som jag är ivägen. Mamma och pappa är mest sura på mig. Förstår inte varför:S Önska dom kunnde säga vad jag gör fel. När jag försöker göra något bra. finns det alltid något litet fel dom komenterar, faktist. Dom tänker nog inte på det själva. Men det känns ju extra mycket när mamn inte mår bra på grund av skolan. Och när man inte har någora kompisar. Denise har jag, men hon kan ju inte sitta och hålla mig i handn hela tiden. Hon har ett eget liv.
Tråkigt att dom inte litar på mig heller. Jag hittar på bus. men HALLÅÅÅ, jag har lärt mig av mina misstag, jag gör itne om de, de lovar jag. Jag va 12 år när jag stack ut med några kompisar fast jag inte fick. Nu är jag 15, jag är fortfarande liten. men jag kan ta hand om mig själv, jag kan va hemma själv med några kompisar och ta de lugnt. Jag kan festa utan att bli massa full och bli våldtagen. Snälla nån.. det är säkert inte bara jag som har det så..men nog en av dom få som har de så... dom är bara rädda om en. Men så trött blir jag..

När jag kommer hem från den tråkiga skolan kommer jag hem och gör inget. Min data har krachat, så klart"suck". Finns inga roliga filmer att titta på heller. Tur man har gameboy och mp3. Haha.

Ska försöka bli bättre. trodde jag va okey nu, men de va jag inte. Ska ändra på mig, änu en gång-.-



Sitter hos denise nu.. hon ligger och trallar till musiken i sängen. Ska gå och pussa på henne nu ^^ <3<3<3<3 Älskar henneee!!