Bild från GBG

Bild från hotellet i Göteborg. Väldigt söta, hi:D

ss

Sommarflört

Idag jobba jag och när jag kom hem så fick jag ett samtal från chefen som berätta att Rix Fm hade ringt och frågat efter mig. Det var tydligen en kille som hade handlat av mig som fått ögonen för mig :P Så jag fick ringa upp och vara med på dseras sommarflört men tyvärr tacka jag nej till att "dejta" den här killen eftersom jag har pojkvän. Jävligt sött ändå:)  Ikväll ska Mikaela, jag, Viktor och Alex ner på HBGfestivalen och strosa:) Blir nog en liten langos då, smaaask.
PUSS

Hemma från GBG

Igår kom vi hem från Göteborg:) De va riktigt mycket men sjuuukt stökigt där va.. har aldrig upplevt gbg så rörigt. Vart man än gick så va man tvungen att vara med till 100% för där gick folk framför fötterna konstant. Kaaaaaaos.  Mysigt hade vi ialf. På vägen till GBG så blev det ett litet stopp, där va en lastbil som hade kört av vägen:O Så där stod vi i en kö som stod helt still i 40 min, suck. Tillslut rulla de vidare och nästa hinder va när vi va framme i Gbg och gps visa helt felm väg hah! vi körde över samma bro 3 gånger och tillslut hamna vi på rätt väg. Vi leta upp en parkering för att sen tll fots ta oss til hotellet inne i storstaden. Såååååå klart så börjar det ööösregna och vi är vilse ett tag men vi hitta tillsist och då slängde vi in väskerna och tog ett varmt mysigt bad och knäckte vars en öl:) Senare på kvällen gick vi up och käka lite mat på Joe Farrelis som sluta på hela 613 fucking spänn. hihi, nice..-.- 
Dagen där på så tog vi oss upp tidigt för att njuta en nunderbar hotellfrukost. Folk va helt galna där. Detva rikigt stort och där va sjukt många människor. Där va ju då också kaos.. Sen så gick vi upp på rummet och gjorde vid oss packa ihop allt och checka ut. Sen gick vi på stan lite och kolla affärer och hitta nothing trots att där finns 1000 000 affärer så vi gick och käka lite gott italiensk och Viktor valde lassange av allt.. hah ingen älskar lassange som han. Sen bestämde vi oss för att sticka hem. Vi åkte inom Halmstad och där hitta jag ett par skor:)

Sen kom vi hem och vi hann inte packa upp för än vi börja festa. Riktigt mysiga dagar <3

Sweet Sunday

Igår blev det en trevlig utgång med Malin som jag fick med i sista sekunden.  Vi satte oss och tog lite drinkar och träffa sen lite annat trevligt folk. Gick sen och la mig halv 4. På de vaknar man tidigt dessutom och börjar röja undan efter förfesten hos viktor. Tänkte sen mysa till morgonen med lite bullar så jag går ner för att slängs soper... jaapp, de öööösregnar så fick bli lite mackisar bara:)

Klockan är 15.35 och jag och viktor har äntligen blivit klara och duschat och ska bege oss ut och köpa en blomma till mormor och morfar och sen så bli de lite bakis mat och film.

Imorgon är det dags för en lite resa till Göteborg! Så himla härligt, åka ifrån Helsingborg ett tag och bara slappa för fulla muggar, de behövs ibland:)  Kommer hem på tisdagkväll  :*

ZzZzzz..

Igår kunde jag verkligen inte somna. Jag kolla lite på Forest Gump och vänta på John Blund som tillslut kom:) Men frågan är hur man kan vakna kl 8 och vara hur pigg som helst. Gjorde lite god frukost, kaffe och lite rostemacker, Mumms! De är ändå ganska skönt at vakna tidigt för då har man ju hela dagen på sig att göra något, oftast blir de ju att man sover till typ 12 när man har sommarlov. Hmm, jaa.. så ja vakna tidigt idag.. men har inte ett piss att göra, suck!!

Helgen va ljuvlig. Hade en riktigt rolig lördag med Mikaela, Alex, Viktor, Marcus och Micke. Viktor och jag börja lördagen med att akut sticka och köpa skor kl 10 på morgonen eftersom mina skor pajja lite:( De blev ett par svarta Converse. Sen åkte vi ner till stan och satt på stinsen och drack lite drinkar till 20 i 2 då vi tog båten över. Sen när vi va framme med båt och tåg till Klampenburg så blev det hästvagn till Bakken. Myspys hah! I slutet av kvällen så fick grabbarna syn på att man kunde köpa en megafon som självklart var ett måste.
http://www.youtube.com/watch?v=AJkv2NlURos&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=0b_q5xwUblA&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=NeJMomljpZ0&feature=channel

Tack för denna helgen<3