Duktiga jag!

Jag har faktiskt varit duktig hela veckan! Tränat var dag! Måååste hålla i detta nu!  Just nu håller jag på att tvätta, buhu:( Hade tvätttid kl 12 och just då kom jag på att jag glömt köpa tvättmedel. Det innebar att jagf fick rensa min sparbössa och springa till affären och köpa lite.. Alla kolla konstigt på mig när jag tog fram mynten hahah! Känner mig så jävla fattiiig! Hatar att vara en fattig student:( Måste ju beställa böcker nu också.. och har inga pengar alls till den 25 ;/ Och jag börjar den 29.. trorn ni jag hinner.. tveksamt va!? Ajja.. de löser nog sig;/

Underbar dag!

Idag blev klockan ställd klockan 8.30. Jag och Alexandra tog oss i kragen och gick till gymmet och kötta! Sen tog Alex och Mikaela med mig på äventyr. Systemet och sen åkte jag och Mikaela hem till mig och slappa framför tvn. Vi kollade på Bad teacher med Cameron Dias. Den va super rolig! Har aldrig sätt Cameron spela bitch innan. Hon brukar alltid spela oskulldsfull blondin. Sen gick jag och Mikaela på bio. Film på film, på film. Super slappdag!
Imorgon ska jag vara duktig och ta mig till gymmet igen :) Måste verkligen få fart på träningen! Är så trött på att känna mig stor och klumpig. Sen längtar jag jäääävligt mycket efter den 25 så man kan få pengar till alla räkningar. Fyfan vad det är jobbigt att vara student på sommaren. Suck!!!!!!!!!!!!!

Goood morgon!

Snart kommer Alexandra och min lilla Timon hit! Vi ska ut och gå lång-promenad och äta frulle ihop! Mysepyse! Sen ska jag bege mig till kirupraktikern i ramlösa. Har gått på kirupraktierkliniken i helsingborg i många år innan jag byta. Tycker inte det ger bra resultat med tiden. Tvärt om. Det sliter och hjälper bara för tillfället. Nu har jag ialf bytat och ska få en genomgång av min scaning i ryggen och se vad som står på.

GÖTET!

Haft en underbar helg med underbara vänner i Göteborg! Vi åkte tidigt lördag morgon och för grabbarna blev det macka med ÖL!? Ajja, dom njöt och var glada! När vi anländer i Göteborg på centralstationen dyker frågan upp, vart är hotellet? Viktor, min kära sambo tror sig veta vart det är och börjar gå. Jag som varit med han i göteborg vet att han är ganska yr när det gäller geografi så jag tar fram mobilen  och söker efter hotellet på googelmaps och ser att vi ska gå åt andra håller än vart vi är på väg.  Viktor envisas dock fortfarande om att han har rätt. Vi går i 20 min och hamnar långt borta på Avenyn och kommer till ett annat Scandic hotell.. ... Efter att ha släpat på väskor och skit i 20 min åt fel hål tar vi taxi till rätt hotell som ligger precis vid stationen. Jävla turister......... Kommer aldrig mer lite på Viktors lokalsinne. Sen shoppa vi, bubbla jacuzzi, drack och åt gott på kvällen på Hardrock Café. Underbar kväll! Dagen efter drog vi till lisseberg och roade oss. På tåget hem var vi så trötta och flummiga att alla på vagnen måste fått spader. Kan säga att vi sov riktigt gott!!!
Idag har jag varit duktig och tränat! De va riktigt skönt! Och städat också!

<33333333333333

Siste jobbdagen idag på förskolan på längeee längee! Skolan börjar snart och ska faktist bli skönt att ladda batterierna extra mycket nu innan sen startar..
Och idag fick jag reda på att Denise älskade Denise och Linus skaaaa GIFTA SIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är helt fantastiskt underbart att jag inte kan hålla tårarna tillbaka! Grattis till er underbaringar!Woho säger cd
Wohowooo säger CD! Du har varit den bästa vännen någonsin och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!

Vart är sommaren!?

Har vi helt slutat ha sommar här i sverige!? Jag tycker att det har varit dåligt med sol hela sommaren! Hade en eller två veckor med sol sen försvann den och sverige består åter igen av regn. Jag är ledig i tre veckor till innan skolan börjar den 29 augusti. Måste beställa böcker nu!! Tiden går fort, kändes som sommaren precis börjat.. men nej. Men lite till ska vi hinna med innan skolan börjar.. Vi ska åka till Göteborg med några kompisar.. Viktor så klart.. Alex och Mikaela.. Micke och Sarah, Marcus kanske.. sen kommer nog Robin och Lina också med.. ska bli super mys! Möjligtvis lite shopping.. middagar, och obligatoriska lisseberg:)
timon