Stark stressad kropp

Men oklart exakt varför. Bara förändring stressar mig. De okända. Den nya tillvaron.  Är mitt schema bra? Ja. Jag kommer få vara ledig var tredje fredag! Måndagar och tisdagar längre. Viktor hämtar tidigare då. Ibland kan sabine hämta tidigare,ibland ha dom en fredag. Jag ska få nya utmaningar i livet. Vara med och bidra till något gott i samhället. Bidra till andras barn utveckling och lärande. Ebbe och Alve ska få nya utmaningar som är viktiga att i livet. Sociala samspel med andra barn och vuxna. Lära av varandra och skaffa kompisae och leka med andra barn som är roligt för dem.
De kommer inte ha långa dagar alla dagar. De får sluta rätt tidigt flera dagar.
Jag och Viktor får bättre ekonomi. 
Trolle hundpass? Jag kan se efter någon lösning men de måste inte vara löst på en gång. Han kan ju behöva pass de långa dagarna och klara sig de andra. 
Snälla rader till mig själv
Jag duger
Jag är är under återhämtning
Det är en omställning och det kan vara svårt i början och tar lite tid att komma in i. 
Kräv inte att allt ska flyta. Acceptera de svåra och våga tro på att allt är bra som de är oxh kommer att bli bra.
Jag förtjänar att ta hand om min kropp. Återhämtning. Göra saker jag vilk göra som ger mig glädje.
Imorgon ska jag leka med mina barn. Pussa och älska dom!!♡♡♡♡ ge dem massa kärlek! Och ge viktor extra mycket kärlek.
Inte ge för mycket plats åt oro. Den får finnas där. Men att ge den uttrymme tar bort de andra positiva som vi behöver nu. Jag ska ta mig ett bad med barnen och njuta av livet med familjen! Ge mig en god natt sömn. Det förtjänar jag. Allt löser sig älskade jag. Allt med jobb bli bra! En dag i taget! Jag är inte ensam! Allt går!