Lördag

Hoppas ni alla hade en mysig jul!!
Länge sen jag blogga, jag vet.. men har varit sjuk så har itne orkat alls.. blev frisk nog att fira jul tack och lov..


Idag är en seg bajs dag och ja önska någon kunde göra den rolig..


oh detta jordskalv

Jag vakna upp ur min dröm.. min säng flyttade sig kraftigt.. Jag börja kolla efter min lilla vovve om de va han som kom in och skutta på min säng med de va de inte så jag trodde de spöka..Minn dröm va ganska intressant.. eftersom jag drömmer något var dag så tänkte jag börja skriva upp dom i en drömblogg igen.. jag drömde en skit lång dröm.. några har redan hört den men ja.. berättar lite.. jag va gravid.. och de va helt otroligt verkligt!! Jag fick magsmärter och kände ett tryck som fan i magen.. fatta att ja skulle föda.. allt kändes verkligt.. de gjorde ont och sen..- plopp. jag föder en jack russel-.- ?????:O.  hmm.. orkar inte berätta hela.. men helt sjukt.. min drömblogg kommer komma upp någon gång denna veckan antagligen..
Pussssss

och om ni har något att berätta om jordskalver så skriv de på kommentarer.. kul att läsa:D

Idag vakna jag med hopp

jag har haft en bra dag idag.. skrattanfall två gånger.. först när alex springer in i en stolpe... han mobba mig som fan och sen så ska jag springa efter han för att ta tillbaka mina tuggumi och så springer han in ien stolpe.. och de andra e att min mamma står och ska skära kykling.. sår står hon försöker skära i den men hon har kniven på fel håll..


......

Du vet inte villken kontroll du har.. när du vänder ryggen mot mig då puttar du mig ner i helvete.. ingen kan ge mig sån smärta som du... ingen kan få mig att gråta så hårt som du.. ingen kan få mig att vilja skära sönder min kropp utom du.. det blir helt svart och jag ser inget.. jag är en helt annan värld.
jag vet inte vilken stig jag ska ta.. nu står jag still.. vilken stig jag än tar så blir det bara fel.. utan dig ger jag upp.. ta inte ut din illska på mig.. för jag försvinner.. och jag tror faktist inte du vill de även om de varkar som de nu.. och ibland..
ingen vet vad jag lever för liv.. jag suddas ut

Lucian gick toppen

Nu har vi haft vår sista lucia uppvisning imorse.
Jag tyckte nog de va bättre igår än idag faktist. 

Idag ska jag och mammis passa Bonnie.. hon ligget och e bölig och ska nog sova och vi har fått höra av hennes mamma att hon blir tyst mo man startar damsugaren och mycket riktigt blev hon tyst :P

Åker till mikaela ikväll :) Godis & film <3

Lucia närmar sig

Först vill jag tacka Kajsa för att hon fixat min blogg. De blev jätte bra!!

Idag börja lucia repet och de tar verkligen på krafterna. Jag tycker det är jobbigare än att ha vanliga lektioner faktist. Man blir så trött överallt:( Kul men uttråkande till mot slutet av dagen.

Mamma och jag åkte och köpte luciaklänning till mig.. 200 KR!!!!!!!! Helen har sagt att det är här hon sätter betyg ifrån.. så gäller att man fixar det.. vi måste ha klänningar.. och hitta inte billiga någonstans.. någon tipa second hand butik men njää. men skolans regler är att vi inte ska lägga ut några pengar.. vi får ju inte bowla längre eftersom det kostar pengar för oss.. men lucia går bra... låter kanske som en tjurkärring.. men det låter lixom konstigt ändå..

Imorgon har vi uppvisning kl 18 i aulan :) Det kommer bli skit fint, faktist värt att kolla på så kom:) om d inte går på nic.. för där ska vi ha uppvisning på fredag:)

KINA MAT IMORGON EFTER REPET <3 Vem vill med? <333

Oh dessa mobiler

Idag vaknar jag av mig själv, slapp den där hämska, hettsiga väckarklockan från mobilen..
Klockan är..9.. VAFAN?? Det står att det blivit fel på laddningen och mobilen har därför itne ringt.. loooooooooooovely. jag hade prov på upplysningen som jag flitigt pluggat på men nej.. då ska jag försova mig.. suuck. jag blir så jälva trött.. Jag önskar mig en riktig väckar klocka i julklapp!!!!!!!

Åkte till farmor och farfar efter skolan. Sofie, jag skulle hoppas av på nästa bullhållsplats-.- bajs=(
Farmor gjorde goda mackor till mig och kaffe och matte va också där så fick skjuss hem:)

Jag är lite bekymrad över matten.. om jag kommer fixa de:/ Jag får iallafall en chans till men det är jävligt skandalöst-.- blir trött på mig själv när de gäller matte.. kan jag inte bara förstå.. : (


Idag är en sån där dag

Jag orkar inte vakna och känns mig fel var dag.
Jag vill vara nöjd med mig själv,
Jag vill inte vara ensam längre.
Jag vet inte vad det är som har gjort mig så här.
Jag önskar att jag skulle vara gladare, mer säker och rolig.
Just nu är jag en parasit i en del av ert liv.. vet.

HOO ho ho

Fredag

Hade en super mysig fredag med Mikaela & Alex & Viktor:)

Jag kom hem till mikaela och så käka vi lite mat och garva åt gamla minnen.(hade helt glömt de med den hunden, jag skrattar fortfarande, fan va kul!)  Sen blev vi hämtade av Alex i hans söta lilla raajser bil och åkte hem till Viktor.. vi satt och spela guitarr hero hela kvällen och jag rockade de första timmarna sen tog Alex över!
Vi fick skjuss hem av Alex, snäll som han e och jag dansa cp dans i mikaelas hall. haha xD cp.

Tack Tack tack!!!.. och förlåt för jag spillde :$

Lördag

Åkte ifrån Mikaela som skulle jobba och tog mig till väla där jag gick med Johanna i så där 6 timmar"SUCK".. riiktigt kul va de iallfall!! <3  Jag fick köpt allt ja skulle och fick mig ett gott skratt åt Johanna som yra sönder på IKEA..
Hon skulle betala för sitt köp på 120 kroner och lämnar fram en 100 lapp.. kassörskan kollar på henne och väntar på mer pengar och johanna kollar korkat på sin tia hon har i handen några långa sekunder.. hon väntar.. väntar.. Johanna kopplaar aldrig att hon ska ge henne 20 kr och alla börja skratta :D <33

Tusen tack min vän <3

Mina föräldrar är hemma igen från Berlin tack och lov.. har varit himla tyst och ensamt:( 

Någon som vill göra något imorgon? Annars blir de plugg..:(



SNYGGINGAR 


Waaaad app!!!!?? Liiiissnaa..

Först..  Sofie! Grattis till dig som blev Lucia! :*


Äntliiiigen
är jag tillbaka i skolan..   (är hon dum i huvet tänker ni nu) meeen!!.. Jag har inte varit i skolan på på hela veckan.. mått mögit och de var riktigt skönt att vara tillbaka bland människor.. :P  Jag kan säga att jag skratta så ja fick ont i magen för alla i min klass är så härligt knäppa:D

Sen måste jag också medela att jag har varigt duktig och pluggat idag:) hu ;) bra va:D:D:D?

Jag känner mig också väldigt ensam.. alla är borta:(   men ska sova hos mikaela i helgen och på lördagen när hon jobbar ska jag handla julklappar till alla som varigt snälliga:D <33

Goos och kramar och puss på näsan på er:) 

LÄS NU MIN BLOGG NÄR JAG ÄR DUKTIG OCH BLOGGAR!


Nu är det dags!

Jag och Sofie Barjmann har bestämt oss för att börja blogga igen..

¨Såå kan väl börja med att berätta hur duktig jag varit denna veckan..
Jag har råkat vända på dygnet så har inte kunnat sova på natten:( Idag gick jag upp och gjorde vid mig men va helt skakig i hela kroppen riktigt konstig känsla, har ni varit med om de någon gång?
Jag såg sen att jag gått upp för sent för att hinna till skolan i tid till nationella prov i matte.. Så missa de:( Damn me!!!! Jag ska räka på som fan! Jag kommer få läsa kusten på ett hel år istället för en termin.. de är nog bäst så, jag tror inte jag fixar de annars.

Har även fått planer för nyår:) Mikaela bjöd med mig till en kille som heter joakim, en vän till Alexander i guess:)


Och AJG SKA PÅ SPAAAA MED MIKAELA.. den 9-10 januari.. verkligen något att se fram emot, ska bli toppen gumman:) Vi har bäställt En klassisk ansiktsbehandling:)


Nu får vi se hur det går med bloggandet höhö..

Puss på er <3 håll ögonen öppna:)