Ett frö av ångest

Stor beundran av andra, snygga och lyckliga! 
Jag är tydligen inte de enligt känslorna i min kropp. En känsla av att behöva bli snyggare, smalare, mer omtyckt! Jag 
Alla har problem på olika vis! All umgås inte en mass med massa folk som mitt huvud tror. Jag tror atr jag är den som inte har tid en mass med andra. Att jag hamnar utanför! Att jag måste rycka tag i mig. Så fort jag slappnar av och bara släpper taget om allt. Äter gott o njuter... då kommer de. Stopp, slappna inte av, ryck upp dig, din lata fan. Gör något! Träna, städa, va bäst med din partner, lek me hunden come on!!!
Jag lider av prestationskrav. Stora krav på mig själv och dålig självkänsla. Ångesten kommer av stressen. Sluta stressa över dessa saker. Jag är bra! Jag är en vald vän, en valt sambo och en fullt duglig mamma! Mina barn älskar mig fast vi bråkar ibland!
Va snäll mot mig. Jag har de tufft och förtjänat att må bra!

Inför möte med maria

Extremt dåligt minne

Kan ha haft en helt fantastisk dag och kväll men kan ändå komma en våg av olustiga tankar och känslor. Det som påverkae mog mest är relationer med nära o kära. Jag kan ha tankar, irritationer och oroliga känsor där osäkerhet och bekräftelse ligger till grund. Svårt att hantera det. Kan gräva ner mig i något som inte är något och må dåligt över de.

Ett mål just nu är att göra en lista med saker jag vill påminna mig själv om när jag kommer ner i en svacka. Jag kan oftast inte tänka rellevant när jag går ner mig i jobbiga känslor. 
  • Alla har svårigheter
  • Det är uttmattningen som påverkar att jag lätt får stresspåslag vid olika situatiner som kräver min energi
Jag har svårt att ägna mig åt saker som tar min energi så som nattning av barn, matlagning, städning osv. Det ger mig ångest och jag skjuter det ifrån mig. 
Jag har haft oroligt stor nytta av terapin men saknar fortfarande verktyg för att ta i tu med min hälsa och komma ur den onda spiralen jag känner stt jag är i.
Jag har ett svängigt humör. Jag kan känna mig väldigt ledsen och nerstämd utan att förstå varför. De tanknar och känslor jag får när jag känner mig ledsen kan vara myxket mindre stärka när jag inte är ledsen. Varför kände jag såg! Jag vet ju att jag ska tänka si och så här! Ingen är perfekt osv.  Men känslorna tar över! 
Jag fortsätter också peka finger på olika saker för att förklara för mig själv varför jag är som jag är. Det är något fel, bipolär, borderline osv
 Har också med min osäkerhet att göra och min extremt dåliga självkänsla.  Just därför måste jag skriva upp påminnelser till mig själv som jag kan läsa. Som wn utvärderingsbok.