Känslostormar

När kommer självhatet som mest??
De va som att trycka på en knapp när jag hade gjort fel ifrån mig mot min mamma. Känslor utom kontroll exploderar i en gråtvåg av skuld och skam. Så dåligt av mig, skäms och känner en nedvärderande känsla på mig själv över att ha gjort fel. 
Samtidigt funderar jag varför jag känner så stor skamkänsla av att ha gjort fel? Varför kan jag inte tackla den känslan lite mer lättsamt? Alla gör fel ibland och jag ringde ju och tog upp de!? Sa förlåt och berättade att jag är väldigt tacksam över all hjälp och inget vi tar förgivet. Ändå känns de som de värsta jag kunnat göra. Svika någon som ställer upp så. Hur kan känslan att vara fel och gjort fel vara så stark och som världen går under!? 
Vill egentligen inte vara snäll mot mig själv och säga att jag har gjort de bästa av att ha gjort fel. Jag tänker att jag borde träna på att va snäll nu. Men känslan är at tja borde straffa mig själv genom att skämmas ordentligt. Aja bajja....
Men okey. Come on....
Caroline. Alla gör fel. Att se sina fel och försöka gottgöra de är vad man kan göra. Jag sa också vad jag önskar av henne utan att slå tillbaka de mot hennes ansvar utan jag vill hon är ärlig och tydlig så jag inte missförstår. Jag förstår henne och jag är ledsen för de. Väder kan man göra!? De är mänskligt. Coola ner dig. 


Ångesten

På middag med Sarah och micke. Känner att de ligger rätt mkt fokus på hur jag själv är och vad jag säger, hur jag säger de osv. En sak jag sa som ja börja tänka nu efter hur skrytig jag lät i tonen och varför jag sa de så. Mim egna osäkerhet och nöjd över att kunna lufta något bra med mig själv? Ja nej fy. De får man inte!
Kan googla sönder saker om psykisk ohälsa osv. De äter upp mig och jag är i en ond spiral. 

Dömmande

Jag går runt och drömmer mig själv utifrån andras ögon. Jag läser av och försöker tolka in andra och skapar en verklighet utifrån mina tolkningar. De gör ont att bara så odugliga dålig på allt. 
Jag glömde ringa Milian på hans 2 års dag. Big deal för min själ. Gör en stor grej av de och tänker på hur andra tänker om mig. Hela tiden.
Jag orkar inte de.
Jag kan inte tänka på allt.