TISDAG

Usch, nu börjas de! Förkylda näsor och halsont. Idag mår ja inte bra och så klart ska man ha planer för kvällen. Mamma och jag och några andra ska göra julkort. http://www.scraproom.se/
Ajja, är hemma ifrån skolan och tänker dricka ett antal koppar te och bara ta de lugnt!! Ibland är det lite lustigt när de slår till. Har varit jätte stressad länge nu och igår gjorde vi vår redovisning och boooom så åker man på de.
Snart kommer vovvarna och håller mig sällskap ialf <3


Söööndag!

Usch, jag och viktor käka frukost och kollade på ett program på 2an om plastkirurgi i polen. Medical Travel hade dem kollat upp efter att en svensk tjej Christina gjort ett ingrepp innan sitt bröllopp.. Hon hamnade i respirator pga brister i kunskaper om narkos. Usch usch usch!! Allt för utseendet!

Nu ska jag och mannen åka och ta lite bilder på en soffa som vi ska sälja. En skinnsoffa och två förtöljer. Någon som vill köpa ;);)?

Sen ska de pluggas :( usch!

Bara för mycket

Högskola är inte lätt! Hur mycket som hälst att göra så jag vet knappt vart jag ska börja! Jag ska iallafall börja helgen med att försöka njuta lite om man får. Lördagen började bra med en härlig frukost och lite tända ljus och njuta av första snön som har lagt sig sen ska jag  på bio med min mammi och kussen och min kusins mamma och se Grodanboll och kallestropp! Härligt!! Det var min favvi när jag va liten så får väl se hur bra den är nu då :P Och jag hann med och göra ett smycke till min kära kusins mamma som fyllde år igår!!

Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna, myspys:)