Skattepengar?

Joo om ni undrar varför HIF-flaggan va hissad vid rådhustorget idag så var det för att politikerna bjöd spelarna på guldlunch för förra årets vinst. Politikerna bjöd på guldlunch men jag tror att vi som betalar skatt.. vi bjöd på lunch. Vad tror ni? Och om ni tror som jag, är det rätt?
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/helsingborg/pressrelease/view/guldlunch-foer-hif-paa-raadhuset-723891

Kommentarer
Postat av: marcus pellinen

att den lilla slanten middagen kostade inte gör verken till eller ifrån. samt att HIF förmodligen är en utav de verksamheter i hbg som inbringar mest kapital till hbgs kommun samt andra verksamheter. med andra ord en ickenyhet med råge, knappats den första skattefinansierade lunchen som det bjuds på. man kan även se lunchen som en del i att bygga och bevara nätverk mellan HIF och kommunen.

2012-01-17 @ 21:53:54
Postat av: marcus pellinen

jag vill även lägga till att det med stor sannolikhet inte är politikerna som själva står för middagen, vilket inte är något att höja på ögonbrynen för. samma som att en chef som vill bjuda en kund på en lunch för att starka och bevare sina relationer "nätverk" inte själv står för kostnaden. hade man dock gjort det för nöjes skull på sin fritid så är diskussionen en helt annan.

2012-01-17 @ 21:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback